Ultima oră

Alegerea viceprimarilor, sub semnul intrebarii

Ziarul de Vrancea
16 iun 2009 895 vizualizări
Consilierii locali pastreaza o discretie inexplicabila cind vine vorba de proiectul aflat astazi pe ordinea de zi a sedintei ordinare si care se refera la alegerea viceprimarilor municipiului Focsani.

Alesii PD-L spun ca nu s-au decis inca asupra numelui viitorului viceprimar. "Nu ne-am hotarit inca asupra persoanei pe care o vom desemna. Mai avem miine (astazi "" n. r.) dimineata o sedinta la partid in care vom decide care va fi propunerea noastra. Nu excludem faptul ca si eu pot fi una dintre variantele gindite pentru functia de viceprimar", ne-a declarat consilierul local Nicu Tanase, presedintele PD-L Focsani. Social democratii sint rezervati in a face declaratii. Liderul de grup, Liviu Oloeriu, a precizat ca proiectul este pe ordinea de zi, dar ca nu poate face comentarii suplimentare pentru ca PSD nu avusese nici o negociere cu PD-L. Asa cum au anuntat saptamina trecuta, consilierii liberali se pare ca ramin fideli deciziei luate de a nu participa la vot. "Noi, PNL, ne vom prezenta ca un partid de opozitie. Consilierii nostri se vor abtine de la acest vot, pentru ca alianta existenta sa lamureasca situatia", ne-a declarat Radu Ignat, presedintele PNL Focsani. "Noi nu avem nici o propunere si din acest motiv am decis sa nu participam la vot. In plus am inteles ca proiectul nici n-a mai fost discutat in comisiile de specialitate pe motiv ca a mai fost discutat si avizat de data trecuta", ne-a declarat si consilierul liberal Doina Fodoreanu. (D. GANEA, I. CRETU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.