Ultima oră

S-a infiintat Corpul Rangerilor Juniori

Iulia Crețu
16 iun 2009 827 vizualizări
Elevi de la scolile din Andreiasu de Jos si de Sus au devenit din week-end aparatori ai padurii. Copiii, reuniti in Corpul Rangerilor Juniori, au curatat Rezervatia Focul Viu de la Andreiasu si au montat casute pentru pasari

"Douazeci si patru de elevi de la scolile din Andreiasu de Jos si Andreiasu de Sus s-au angajat sa cunoasca, sa apere si sa protejeze biodiversitatea «Rezervatiei Focul Viu de la Andreiasu». Igienizarea s-a facut pe 30% din suprafata rezervatiei. Deseurile au fost colectate selectiv si preluate de administratia locala. Casutele pentru pasari, in numar de 20, au fost realizate de catre un angajat al Scolii din Andreiasu, care este si profesor de sculptura, cu material lemnos de la comunitatea locala. In perioada urmatoare, in Corpul Rangerilor Juniori vor intra si alti elevi din zona, printre care grupul de la Prahuda, condus de invatatorul Dragomir Gheorghe", au declarat reprezentantii Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.