Ultima oră

Tribunalul Vrancea, in instanta tocmai in septembrie

Nicoleta Cristea
15 iun 2009 1310 vizualizări
Luna aceasta, Tribunalul va termina aproape toate fondurile si nu isi va mai putea desfasura activitatea

Tribunalul Vrancea se pare ca este departe de a-si rezolva problemele financiare. Cel putin in instanta, pentru ca termenul pe care l-a primit la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti este tocmai pe 3 septembrie, timp in care Tribunalul Vrancea are toate sansele sa stinga lumina, la propriu. Cu toate acestea, poate pina atunci se va gasi o rezolvare la minister, dat fiind ca nu numai instantele din Vrancea se confrunta cu aceasta situatie. Zilele acestea, si Tribunalul Bucuresti a iesit la rampa, declarind ca in nici un caz bugetul alocat nu poate sustine instanta pina la sfirsitul anului. Revenind la instantele din judetul nostru, aici situatia este una dezastruoasa. Luna aceasta, aici se vor termina mai toate fondurile alocate pe diverse aliniate de cheltuieli, astfel incit instantele nu vor mai putea functiona. Cea mai mare problema o reprezinta insa facturile la Electrica, care din aceasta luna nu vor mai putea fi acoperite. Chiar daca unitatea care furnizeaza energie electrica va mai pasui tribunalul o luna, in lipsa unor suplimentari de fonduri, fara curent, sedintele nu se vor mai putea desfasura, si nici nu vor mai putea fi inregistrate dosarele noi, avind in vedere ca instanta este complet informatizata. De altfel, Tribunalul Vrancea nu sta bine la nici unul dintre capitolele bugetare. In curind se vor termina si banii pentru combustibil, sau pentru oficiile avocatilor. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.