Ultima oră

Ofiter de la Cercetari Penale suspectat pentru o tilharie in Franta

Dan Chiriac
11 iun 2009 1510 vizualizări
Politia franceza a cerut ajutorul IPJ Vrancea pentru efectuarea unor actiuni in cadrul anchetei u la biroul si casa ofiterului au fost efectuate perchezitii

Un tinar ofiter de la Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vrancea, caruia, din motive lesne de inteles nu-i vom dezvalui numele, este suspectat de ofiterii din Politia nationala franceza de implicare in mai multe tilharii comise recent in aceasta tara. Numele ofiterului a fost vehiculat in ancheta dupa ce acesta si-a petrecut vacanta in Franta chiar in perioada in care au fost comise aceste tilharii. Ofiterii francezi s-au prezentat la inceputul acestei saptamini la IPJ Vrancea si au solicitat ajutorul colegilor in derularea anchetei. Multi dintre colegii politistului au vorbit despre acesta ca fiind un om linistit si preocupat de cariera, fiind greu de crezut ca acesta ar fi putut complota cu tilharii francezi la comiterea unor asemenea fapte. Se pare ca la biroul si casa ofiterului au fost efectuate perchezitii pentru a se cauta indicii in aceasta ancheta. Conducerea politiei vrincene nu a dorit sa ofere prea multe date despre cercetarile care au loc. "Este adevarat ca ofiterii francezi au venit la IPJ Vrancea, dar nu pot sa va dau nici un fel de relatii legate de ancheta care este desfasurata de DIICOT. Ofiterul este in continuare la munca, pentru noi nu este deocamdata nici o problema", ne-a spus comisarul sef Sandel Doaga, seful IPJ Vrancea. De fapt, autoritatile franceze au apelat la ajutorul DIICOT pentru anumite lucrari, dar ancheta apartine in totalitate politiei franceze. Din acest motiv, dar si pentru a nu periclita mersul anchetei, procurorii vrinceni nu au dorit sa dea amanunte despre caz. Ofiterii francezi se afla in continuare in Romania si deruleaza propria ancheta, iar politistii vrinceni spun ca au avut o atitudine aroganta fata de colegul lor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 11 ore, 50 minute, 11 secunde
DAC VRETI VA DAU NUME CA AM FOST COLECTIONAR SI STIU HOTI DIN GARDA
, acum 739398 zile, 11 ore, 50 minute, 11 secunde
ia fa tu o lista smechere si exemplifica , dga-ul e curios ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.