Ultima oră

Crima cu 12 suspecti, la Odobesti

Dan Chiriac
11 iun 2009 1330 vizualizări
O batrina de 88 de ani a fost gasita decedata in casa, in conditii suspecte u femeia avea urme de violenta in zona faciala u criminalistii vor stabili cu certitudine cauza decesului in zilele urmatoare

O batrina din cartierul Unirea, orasul Odobesti, a murit in conditii suspecte, simbata trecuta. Procurorii vrinceni asteapta in acest moment rezultatele medico-legale pentru a sti daca aceasta a fost omorita sau loviturile gasite pe corpul femeii nu au avut legatura cu moartea acesteia.Vecinii Mariei Palade, de 88 ani, au sesizat Politia despre faptul ca aceasta este decedata in casa. La fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti, condusa de procurorul Paul Mihaila, care a stabilit ca moartea femeii este suspecta. "Femeia avea niste echimoze in zona faciala. In acest moment nu putem spune daca este vorba de omor, lovituri cauzatoare de moarte sau moarte naturala. Astept rezultatele legistilor pentru a putea face incadrarea juridica a faptei. Este clar ca are urme de violenta activa, dar doar medicina legala ne poate spune cauza mortii", ne-a spus Paul Mihaila. Acesta spune ca mobilul posibilei crime nu a fost jaful. "Avem un cerc de 12 suspecti, dar din casa victimei nu s-a luat nimic. Din cercetarile noastre si din declaratiile rudelor, din locuinta nu a disparut nimic. Femeia locuia singura, dar nu intr-o zona izolata. Avea vecini, iar o femeie avea grija de ea, o ajuta sa se mai deplaseze", ne-a mai spus Paul Mihaila. Procurorii si politistii au adunat de la fata locului toate urmele care ar putea duce la autor. Anchetatorii cred ca femeia nu a fost lovita cu un corp contondent sau cu pumnii, iar loviturile respective ar putea proveni dintr-o stringere mai energica. Meciul legist va face si teste microscopice pentru a vedea in ce conditii a murit femeia. Procurorii vor audia suspectii abia dupa ce vor avea rezultatele medico-legale. Este posibil ca totul sa fi pornit in urma unui conflict spontan. Familia victimei nu a vrut sa ofere prea multe date despre cele intimplate si a cerut ca familia sa fie lasata in pace pentru a-si ingropa mortul. Femeia urmeaza sa fie inmormintata, dar rudele nu-si vor gasi linistea pina nu vor afla ce s-a intimplat cu batrina si cine i-a vrut raul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.