Ultima oră

Reduceri estivale la tirgul de imbracaminte

Ciprian Fânaru
10 iun 2009 1137 vizualizări
Astazi de la ora 12.00 se deschide la Sala Polivalenta o noua editie a tirgului Confintex u expozanti din toata tara le-au pregatit focsanenilor preturi de vara, adaptate crizei

Sala Polivalenta gazduieste incepind de astazi cea de-a 60-a editie a Tirgului National de Imbracaminte - Incaltaminte "Confintex", organizata de Expoconfintex si Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei (FEPAIUS). Peste 40 de firme de profil expun la Polivalenta din municipiu imbracaminte, incaltaminte si marochinarie pentru acest sezon, producatorii anuntind ca vin la Focsani cu reduceri de 15 "" 20% si preturi adaptate pentru criza. Programul de desfasurare este 10.00 "" 20.00 pina simbata si 10.00 "" 17.00 duminica, in ultima zi. Cei interesati pot gasi preturi avantajoase, costume pentru barbati la 250 "" 400 de lei, tricouri intre 10 si 25 de lei si chiar rochii pentru reprezentantele sexului frumos ale caror costuri pleaca de la 40 "" 60 de lei. Organizatorii spun ca au incheiat un parteneriat cu primaria care garanteaza calitatea produselor expuse pe aproximativ 400 mp, edilul sef anuntindu-si de altfel prezenta la deschiderea oficiala de azi de la ora 12.00. La aceasta editie sint asteptati 10.000 de vizitatori, specialisti si comercianti din zona. Aurelientiu Popescu, presedintele executiv FEPAIUS si directorul general al Confintex, e de parere ca Focsaniul e un oras scump, precizind ca producatorii vrinceni ar putea sa stabileasca contacte cu furnizorii, de la care sa ia marfa la preturi bune. Focsanenii ar putea beneficia in acest caz de costuri decente in momentele cind vor dori sa-si schimbe garderoba. Culoarea anului este bejul, tema la moda fiind cea "safari", sustin specialistii, care spun ca negrul a fost inlocuit cu bleu-petrol, la putere fiind momentan tonurile pamintii. La barbati, se poarta in continuare sacourile si dungile, culorile in ton cu moda fiind tot griul si bleumarinul. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.