Ultima oră

Patru persoane au votat in arestul Politiei

Dan Chiriac
8 iun 2009 760 vizualizări
Din cele 10 persoane aflate in arestul politiei vrincene, doar cinci si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile de ieri.

Dintre acestia, unul avea interdictie din partea instantei pentru a-si exprima dreptul la vot, astfel incit, in final, doar patru detinuti au pus in final stampila pe buletinele de vot. La orele 9.00, presedintele sectiei de votare nr. 25, de la Colegiul "Unirea", insotit de un mebru si un jandarm au venit in arest cu urna volanta. Patru persoane, cercetate pentru furt si inselaciune, si-au exprimat dreptul la vot, intr-o incapere special amenajata. Doi dintre acestia au inteles cu greu despre ce este vorba, dar au pus stamplia din obisnuinta. "Nu stiu pentru ce se voteaza, dar am cerut sa fac acest lucru pentru ca e datoria noastra. Am votat partidul pe care-l sustin, desi nu stiu despre ce alegeri este vorba", a spus unul dintre arestati. Totusi, unul dintre cei retinuti a vorbit in cunostinta de cauza despre votul exprimat. "Am votat pentru a avea europarlamentari mai buni. Sper ca acestia sa reuseasca sa atraga fonduri europene cit mai multe pentru tara noastra", a declarat un alt arestat. Dupa un sfert de ora procesul de votare in arest a luat sfirsit. "Din cele noua persoane cu drept de vot au votat doar patru. Procesul a decurs fara probleme. Este prima data cind vin cu urna in arestul politiei, am vazut si eu cum este acolo, dar sper sa nu ajung niciodata in alta postura acolo", ne-a spus Marian Stoica, presedintele sectiei de votare 25. Acesta este si observator din partea Asociatiei Judetene de Fotbal la meciurile din Liga a patra. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.