Ultima oră

Sase masini implicate intr-un accident la Garoafa

Dan Chiriac
30 mai 2009 1900 vizualizări
Un carambol in care au fost implicate sase masini s-a produs ieri dupa-amiaza pe soseaua europeana E85, in apropiere de localitatea Garoafa.

Conform celor stabilite de politisti, conducatorul unui autoturism Volkswagen Golf, originar din orasul Panciu, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a derapat usor, a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de un autoturism Opel care circula regulamentar din sens opus. Aflate in spatele celor doua masini, alte doua autoturisme, o Skoda si o Dacia Logan, s-au izbit de obstacolul aparut pe sosea. Mai multe bucati din cele patru autoturisme au sarit in diferite directii si au spart geamurile unui jeep si ale unui microbuz. Din fericire, toti cei implicati in accident au scapat fara rani, doar soferul Golfului, din cauza caruia s-a produs accidentul, a avut citeva zgirieturi si a fost dus la spital. Politistii au descoperit ca pneurile Golfului erau foarte uzate si banuiesc ca din aceasta cauza a derapat. Circulatia pe soseaua europeana s-a desfasurat cu greutate in dreptul comunei Garoafa. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.