Ultima oră

Nicoleta Duma si Florin Radulescu, achitati la Galati

Nicoleta Cristea
28 mai 2009 2367 vizualizări
Saptamina aceasta, Curtea de Apel Galati a anulat decizia Tribunalului Vrancea in ceea ce ii priveste pe Nicoleta Duma si Florin Radulescu, judecati si condamnati pentru detinere de droguri.

Astfel, instanta a decis ca cei doi nu se fac vinovati de cele retinute de anchetatori. "Desfiinteaza sentinta penala a Tribunalului Vrancea... achita pe inculpata Duma Nicoleta pentru savirsirea infractiunii de detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept si pe inculpatul Radulescu Florin", se arata in decizia instantei. In ceea ce priveste cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea cauzei, acestea vor fi achitate de stat. Nicoleta Duma si Florin Radulescu au fost condamnati in Vrancea la 2 si respectiv 3 ani de inchisoare. Prin aceeasi decizie s-a dispus si confiscarea cantitatii de 18,4 gr canabis depusa la Camera Corpuri Delicte IPJ Vrancea, droguri gasite in masina cu care circulau cei doi. Duma si Radulescu au fost trimisi in judecata dupa ce, pe 1 februarie 2008, in urma unor cercetari efectuate intr-un automobil implicat intr-un accident de circulatie organele de ancheta au gasit stupefiante ascunse in torpedou, intr-un pachet de tigari. Accidentul, produs de Duma, care nici macar nu avea permis de conducere, s-a soldat cu ranirea grava a celor doi inculpati, dar si cu decesul braileanului Emilian Constantinescu, in virsta de 19 ani. Ulterior, Duma a si fost condamnata, in prima faza, pentru ucidere din culpa, la doi de ani inchisoare cu executare. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 10 ore, 17 minute, 38 secunde
stiu multe detalii despre acest accident...in acea zi defapt nu a fost nicoleta la volan ci florin radulescu care este de etnie roma ..nicoleta fiind iubita lui a spus ca era ea la volan contactati citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.