Ultima oră

Focsanenii vor ramine fara apa calda?

Mihaela Beșleagă
27 mai 2009 1145 vizualizări
Distrigaz ar putea sista alimentarea cu gaze a SC ENET SA din cauza datoriilor mari acumulate. Astfel, focsanenii ar avea de suferit, putind ramine fara apa calda in plin sezon cald.

"Am primit in urma cu doua saptamini o adresa de la Distrigaz, in care ne someaza sa platim datoriile, in caz contrar va sista furnizarea gazului. Din cite stiu, sint facturi neachitate inca din ianuarie. Daca ne intrerupe gazul, ENET-ul nu va putea functiona pe pacura decit citeva zile. Nu sint lichiditati, nu cred ca putem sa ne tinem de graficul de esalonare", a spus Cornel Tofan, liderul sindical de la ENET. Termenul pentru plata restantelor catre Distrigaz a fost 15 mai, numai factura pe ianuarie fiind de 90 miliarde de lei vechi. Directorul ENET, Valter Popescu, nu neaga aceste aspecte, dar nu crede ca va fi sistata furnizarea apei calde. "Nu s-a pus aceasta problema. Este vorba doar de o reducere a presiunii la gaze", ne-a spus Valter Popescu. Liderul sindical Cornel Tofan a adaugat ca cei mai multi restantieri sint consumatorii casnici, care cumuleaza cea mai mare datorie catre furnizorul de agent termic. Cornel Tofan a mai sustinut si ca ENET nu are stabilit nici pina acum bugetul de venituri si cheltuieli pe 2009, din cauza intirzierii numirii unui reprezentant al consilierilor locali in Adunarea Generala a Actionarilor. In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local de ieri insa, alesii locali au ales ca inginerul Stefan Frincu sa fie reprezentantul lor in AGA la ENET. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 6 ore, 48 minute, 15 secunde
SA SE TREACA LA DEBRANSAREA DE URGENTA A RAU_PLATNICILOR> NU PUTEM SUFERI TOTI PENTRU CEI CARE NU AU POSIBILITATI> TREZITI_VA CAPETE DE CAUCIUC!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.