Ultima oră

Focsaniul, inchis pentru un VW Vento furat

Dan Chiriac
26 mai 2009 1198 vizualizări
Masina a fost gasita in vie, la Cimpineanca

Politistii focsaneni au inchis ieri dupa-amiaza orasul, dupa ce au au fost sesizati ca o masina furata s-ar afla in oras. In noaptea de duminica spre luni, un tinar din comuna Slobozia Bradului, Vasile Ciungu, 19 ani, a sustras din curtea tatalui sau, Ghiocel Ciungu, 44 ani, un autoturism VW Vento si a plecat la plimbare. Parintele a sesizat disparitia autoturismului la politie. Politistii au intrat in alerta, iar ieri dupa prinz au primit semnale ca masina s-ar afla in Focsani. Imediat, politistii au inchis orasul, astfel incit cite un echipaj rutier a fost plasat la fiecare iesire. De asemenea, politistii au fost ajutati de jandarmi. Tinarul a fost gasit pina la urma, la Cimpineanca. Masina era abandonata linga o duna de nisip, in apropierea caii ferate. Aceasta era ascunsa bine, intr-un loc ferit de ochii trecatorilor. Autorul a fost gasit ascuns, intr-o livada de visini, din apropierea societatii Vinexport si condus incatusat la sediul politiei. Masina va fi cercetata de catre criminalisti, dupa care va fi predata pagubitului. Tinarul va fi acuzat de furt calificat, dar nu este exclus ca tatal sau sa-si retraga plingerea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 54 minute, 31 secunde
Ce tara cu legi de R.A.H.A.T!!! Pai daca articolele ziarului dvs. sunt reale asta care a inchis municipiul nu e altul decat cel trimis injudecata de procurori, pentru aceeasi fapta, cum reiese din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.