Ultima oră

Un vrincean a incercat sa mituiasca un politist din Ialomita

Dan Chiriac
26 mai 2009 1045 vizualizări
Un vrincean a fost prins in timp ce incerca sa ofere mita politistilor din Ialomita. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Ialomita l-au prins în flagrant pe D.I., din judetul Vrancea în timp ce încerca sa mituiasca un agent de politie cu suma de 200 lei.

Vinerea trecuta, doi vrinceni au venit in comuna ialomiteana Ciulnita sa vinda lemne de foc. Pe raza comunei au fost gasiti de ajutorul sefului de post care i-a oprit pentru o verificare de rutina. Vrinceanul i-a inminat agentului actele solicitate, intre care a pus si 50 lei. Agentul de politie i-a restituit banii si i-a invitat pe cei doi la sediul politiei. D.I. a mers la seful postului caruia i-a oferit suma de 200 lei ca sa scape de probleme. Politistul a refuzat oferta cetateanului, dar acesta a insistat iar agentul a denuntat fapta, anuntind superiorii si ofiterii Serviciului Anticoruptie. Vrinceanul este cercetat acum in stare de libertate pentru dare de mita. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.