Ultima oră

Primaria desfiinteaza aeroportul mocanilor

Doina Ganea
25 mai 2009 1565 vizualizări
Municipalitatea focsaneana a cistigat o statie de autobuz in instanta. Este vorba de statia de autobuz din Bd. Indepenedentei nr. 26 (linga Finante).

Aceasta a fost in litigiu multi ani deoarece firma care avea initial in concesiune statia, SC Eurototal SRL Focsani, a vindut-o in anul 1995 firmei LPD Comimpex SRL. Dupa 9 ani de procese, printr-o sentinta civila pronuntata in anul 2004, societatea a fost obligata sa lase in deplina si pasnica proprietate suprafata de 180 mp de teren a statiei de autobuz Primariei Focsani. Acum, dupa cinci ani de la raminerea definitiva a sentintei, municipalitatea a decis trecerea statiei de autobuz in inventarul public. Scopul nu este insa de a moderniza o statie de autobuz in care isi gaseau adapost calatorii spre partea de nord a judetului, ci pentru desfiintarea ei. Odata demolata, statia de pe Independentei, cunoscuta sub numele de "aeroportul mocanilor", va lasa loc accesului pe o artera din spatele sau. "Cu ocazia derularii proiectului de modernizare a strazilor din municipiul Focsani s-a constatat faptul ca prin strapungerea bulevardului Independentei cu str. I. Bazgan se realizeaza fluidizarea traficului in zona. In scopul realizarii acestui deziderat se impune demolarea "Statiei de autobuz multifunctionale", se arata intr-un raport de specialitate al proiectului care va fi supus aprobarii Consiliului Local la sedinta de marti. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 24 minute, 26 secunde
Nu ne mai mira nimic, dar zona si asa era aglomerata. Intrand pe Independentei din Dr. Bazgan traficul va fi sufocat. Dar vom trai si vom vedea ca de altfel multe asemenea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.