Ultima oră

Elevii de la Gugesti, cei mai buni pompieri

Raluca Manolache
23 mai 2009 1732 vizualizări
Elevii de la mai multe unitati de invatamint le-au demonstrat ieri pompierilor ca si ei se pot lupta cu flacarile

Competitia "Prietenii pompierilor" s-a desfasurat pe stadionul din Cimpineanca si a adus la linia de start opt echipaje, fiecare format din 10 elevi. Fetele si baietii cu virste cuprinse intre 11 si 15 ani, care au vrut sa demonstreze ca sint cei mai buni, invata la scolile "Stefan cel Mare "si "Alexandru Vlahuta" Gugesti, S.A.M. Vulturu, Scoala nr.4 Adjud, Scoala nr. 2 Marasesti si Scoala cu clasele I-VIII Cimpeneanca. "Participantii au trebuit sa treaca de doua tipuri de probe, atit teoretice cit si practice. Proba teoretica s-a desfasurat pe baza unui chestionar tip grila ce a cuprins 10 intrebari prin care s-a urmarit verificarea cunostintelor acumulate prin parcurgerea temelor cuprinse in tematica de pregatire a elevilor in cadrul cercurilor «Prietenii Pompierilor». De asemenea, concurentii au fost punctati in urma probelor practice: pista de indeminare peste obstacole si proba sportiva-stafeta de 400 m cu obstacole", spun pompierii. Concursul la fete a fost cistigat de Scoala "Alexandru Vlahuta" Gugesti, pe locul doi clasindu-se elevele de la Scoala "Stefan cel Mare". La baieti, cupa a ajuns tot la Gugesti, locul doi a fost ocupat de elevii de la Scoala cu clasele I-VIII Cimpeneanca, iar locul trei de scolarii de la S.A.M. Vulturu. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.