Ultima oră

Accident cu autobuzul in drum spre scoala

Dan Chiriac
23 mai 2009 1032 vizualizări
Sase eleve s-au ranit in timp ce sareau pe fereastra sparta

Mai multi elevi ai Grupului Scolar Agricol Odobesti au trait momente de cosmar in drumul lor spre scoala, ieri dimineata. Tinerii veneau spre liceu din comunele de pe Valea Milcovului si au fost implicati intr-un incident rutier produs in comuna Brosteni. Politistii au stabilit ca soferul Sorinel Chipaila, de 36 ani, din comuna Reghiu, in timp ce facea cursa pe directia Reghiu-Odobesti, din cauza neatentiei, a acrosat cu rotile din dreapta spate parapetul unui pod si s-a oprit pe acostament inclinat putin spre dreapta. In urma incidentului, usile autobuzului s-au blocat, iar calatorii, in jur de 20, s-au speriat foarte tare. Acestia au intrat in panica si au spart geamurile laterale pentru a parasi autobuzul. Sase eleve de liceu, aflate in masina, au suferit leziuni superficiale in momentul escaladarii geamurilor. Tinerele au fost transportate la Spitalul din Odobesti, insa nu au ramas internate. Ceilalti navetisti au scapat doar cu o sperietura groaznica. Un alt accident a avut loc joi seara in comuna Ciorasti, unde un tinar care se plimba cu mopedul, din cauza neatentiei, s-a dezechilibrat si a cazut, accidentindu-se usor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 17 minute, 42 secunde
erau in jur de 85 de persoane nu 20 asa cum ati mentionat,si una din eleve are si piciorul in ghips interesati-va ca asa este,am fost una din calatori,asa ca......pe lanaga neatentie mai avea si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.