Ultima oră

Biciclist accidentat mortal

Ziarul de Vrancea
16 mai 2009 1264 vizualizări
Acesta a fost lovit pe Soseaua Vrancei de un autoturism Chevrolet u tot pe aceasta sosea s-a produs un alt accident grav

Un biciclist a fost accidentat mortal, ieri la prinz, in zona unei statii Peco de pe Soseaua Vrancei. Accidentul s-a soldat cu moartea unui biciclist, ajuns in conditii necunoscute in dreptul unei masini Chevrolet, aflata intr-o depasire. Imprejurarile in care a avut loc accidentul nu sint foarte clare, mai ales ca nu exista martori. In aceste conditii, politistii au studiat inregistrarile camerelor video de la statia Peco, in speranta ca vor putea elucida conditiile exacte in care s-a produs accidentul. Cert este faptul ca un barbat din comuna Vidra circula pe Soseaua Vrancei si, in timp ce se indrepta spre Focsani, a intrat intr-o depasire. In acel moment, in fata sa a aparut un biciclist, care a fost lovit in plin de autoturismul Chevrolet. Soferul nu a putut evita impactul cu biciclistul si apoi a ajuns pe cimp. Conducatorul auto a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital in stare de soc. "Tatal meu venea de acasa, de la Vidra, iar in dreptul statiei Peco, in timp ce efectua o depasire, s-a trezit in fata sa cu biciclistul, care a iesit fie din Peco, fie din cimp. Tatal meu a incercat sa evite impactul, dar nu a putut face nimic, ajungind totodata pe cimp. S-a lovit la rindul sau, era si foarte speriat, nu putea spune nimic, asa ca a fost luat de ambulanta", ne-a spus fiul conducatorului auto. Biciclistul a murit pe loc, in urma impactului, barbatul raminind intins pe mijlocul soselei. Bicicleta a fost distrusa, in timp ce autoturismul Chevrolet a fost avariat serios. In urma cercetarilor efectuate politistii au stabilit ca soferul Costel Fidler, de 56 ani, din comuna Vidra "in timp ce conducea auto marca Chevrolet Aveo pe directia Bolotesti-Focsani, s-a angajat in depasirea unui microbuz si a acrosat un pieton care se deplasa pe linga bicicleta si s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure", dupa cum a precizat subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Politiei Rutiere Focsani. Se pare ca pietonul accidentat se numesete Ion Cucu, din comuna Vidra, dar cercetarile vor stabili daca aceasta este adevarata sa identitate. Un alt accident grav a avut loc pe aceiasi sosea, in apropiere de Bolotesti. Politistii spun ca Andrei Alexandrescu, 20 ani, din Bolotesti, in timp ce conducea un Peugeot pe directia Bolotesti-Focsani, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, a derapat si a patruns pe contrasens, rasturnindu-se. în urma accidentului, soferul a fost ranit grav. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.