Ultima oră

Cazarile in hotelurile si pensiunile vrincene au scazut cu 10%

Mihaela Beșleagă
16 mai 2009 823 vizualizări
u in martie, gradul de ocupare a locurilor de cazare a fost de numai 13,6%

Hotelierii vrinceni resimt adierea crizei economice, in comparatie cu anul trecut, in scaderea numarului de turisti care le calca pragul la inceput de an. Astfel, numai in luna martie, sosirile si innoptarile in unitatile de primire turistica s-au diminuat cu circa 10%, fata de aceeasi luna a anului trecut. "Comparativ cu luna martie 2008, sosirile in structurile de primire turistice cu functiune de cazare turistica in luna martie 2009 au inregistrat o scadere de 9,9%. înnoptarile in structurile de primire turistica cu functiune de cazare turistica au inregistrat o scadere in luna martie 2009 de 10,9 % fata de luna martie 2008", se arata intr-o informare a Directiei Judetene de Statistica Vrancea. In luna de referinta, martie, gradul de ocupare a locurilor de cazare a fost de 13,6%. In schimb, martie s-a dovedit mai buna decit februarie, cind au sosit aproape 3.000 de turisti, in comparatie cu februarie, cind s-au inregistrat 2.500 de sosiri. In martie, cele mai solicitate au fost hotelurile si motelurile, unde s-au cazat 1.255, respectiv 1.000 de turisti . (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.