Ultima oră

Program prelungit la ghiseele finantelor

Doina Ganea
14 mai 2009 831 vizualizări
Pina pe 15 mai, programul de lucru cu publicul a fost prelungit pina la ora 18.30 u daca va fi necesar se va lucra si simbata

In aceste zile, finantistii au decis ca pentru organizarea in bune conditii a campaniei de depunere a declaratiilor de venit aferente veniturilor realizate de persoane fizice in anul fiscal 2008, de ieri si pina pe 15 mai, programul de lucru la ghiseele Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea sa se prelungeasca pina la ora 18.30. "Programul de lucru va fi adaptat astfel incit sa fie preluate toate declaratiile contribuabililor prezenti la unitatile fiscale, 15 mai fiind termenul legal de depunere a acestor documente. Formularele completate se depun la registratura administratiei fiscale unde contribuabilii au domiciliul sau se transmit prin posta, cu confirmare de primire, costul trimiterii fiind suportat de catre contribuabili", se arata intr-un comunicat al DGFP Vrancea. Nedepunerea acestor documente constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 la 100 lei. Procurarea formularelor declaratiilor de venit se poate face fie prin descarcarea de pe site-ul ANAF, prin accesarea adresei www.anaf.ro/Asistenta contribuabili/Toate formularele, cu explicatii, fie prin prezentarea la sediul administratiei fiscale de care apartin, putind beneficia si de consiliere la completare. Ieri, la ghiseele finantelor publice nu a fost aglomeratie, timpul de asteptare fiind de citeva minute. Directorul Eugen Ciorici ne-a declarat ca daca va fi necesar se va lucra si simbata. Finantistii spun ca, fata de anii precedenti, a crescut numarul celor care doneaza 2 % din impozitul anual catre entitati non-profit, in special catre parohii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.