Ultima oră

Focsaniul nu mai are locuri de veci

Doina Ganea
14 mai 2009 1083 vizualizări
In Focsani o investitie profitabila ar fi in amenajarea unui cimitir particular. Acesta deoarece criza locurilor de veci este din ce in ce mai mare, iar municplaitatea nu are deocamdata solutii concrete de extindere a locurilor de veci.

Primarul Decebal Bacinschi spune ca nu exista posibilitatea extinderii celor doua cimitire, respectiv a Cimitirului Nordic si a Cimitirului Sudic, iar prespectiva unui nou cimitir pe linia de centura a orasului tine de avizele celor de la Mediu si Drumuri Nationale. "Cimitirele din Focsani nu mai au capacitate. Atit Cimitirul Nordic, cit si Cimitirul Sudic nu mai au posibilitatea de extindere. Incercam sa punem in functiune cimitirul din cartierul Sud. Am solicitat avize de la Drumurile Nationale si de la Mediu. Daca nu se vor obtine aceste avize vom cauta o noua locatie, cel mai probabil tot in Sud pentru ca aceasta zona este cea mai descoperita. O problema ar fi si faptul ca nu mai avem teren pentru ca pe toate le-am dat la Legea 18", a precizat primarul Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 6 ore, 46 minute, 4 secunde
Gropile etajate sau infiintarea unui crematoriu !? Mai frumos ar fi ca mama lui Portofel sa cedeze din terenul de la crang.Ar fi minunat pentru ca locul este cu verdeata si cu ciripit de pasarele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.