Ultima oră

66 de vrinceni vor sa devina jandarmi

Dan Chiriac
14 mai 2009 2067 vizualizări
Alte sute de locuri sint disponibile in scolile militare din tara

66 de vrinceni si-au depus pina acum la Serviciul Resurse Umane al I.J.J. Vrancea dosarele in vederea participarii la examenele de admitere in institutiile de invatamint din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. Astfel, pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti s-au inscris 10 candidati, dintre care 9 baieti si o fata, pentru Scoala de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani "" patru candidati, un baiat si trei fete, iar pentru Scoala de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni "" 52 candidati, 48 baieti si patru fete. In continuare, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, situat pe strada Republicii nr. 14, recruteaza tineri pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti "" Facultatea de politie, domeniul jandarmi, 80 locuri la zi, atit pentru barbati cit si pentru femei, din care trei locuri pentru cetateni de etnie rroma si opt locuri la FF. Si pentru Scolile de subofiteri se cauta jandarmi. Astfel la Scoala de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani sint libere 155 locuri, barbati si femei, din care cinci locuri pentru cetateni de etnie rroma. La Scoala de Subofiteri Jandarmi "Petru Rareº" Falticeni - 150 locuri, barbati si femei, din care cinci locuri pentru cetateni de etnie rroma. De asemenea, la institutiile militare de invatamint ale Ministerului Apararii Nationale pe locurile M.A.I. s-au aprobat un numar de 30 posturi. Astfel, Academia Fortelor Terestre "Nicole Balcescu" Sibiu "" StiinÃe militare si informatii "" specialitatea management economico "" financiar, cinci locuri, barbati si femei. Academia Tehnica Militara Bucuresti are 21 locuri, din care trei "" armament, aparatura artileristica si sisteme de conducerea focului, trei locuri "" blindate, automobile si tractoare, cinci locuri "" constructii si fortificatii, cinci locuri "" transmisiuni, cinci locuri "" calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala. La Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" Pitesti sint patru locuri, barbati si femei, dintre care doua auto si doua locuri "" tehnica de comunicatii. Pentru detalii suplimentare se pot solicita informatii la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Vrancea sau la numarul de telefon 0237/215.303, interior 108. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.