Ultima oră

Patru liberi si doi in arest

Nicoleta Cristea
12 mai 2009 985 vizualizări
Tribunalul Vrancea a decis ca tinarul Nicolae Ciprian Tirtan, din Baicoi, sa ramina in arest, dupa ce acesta a atacat solutia Judecatoriei Focsani prin care i-a fost emis mandat de arestare.

Chiar daca avocatul tinarului a sustinut ca o singura fapta din palmaresul lui Tirtan ar fi probata, respectiv furtul a 400 de lei din biserica din Slobozia-Ciorasti, magistratii au considerat ca activitatea infractionala atirna suficient de greu. Si afaceristul moldovean Robert Girleanu va ramine in arest, in ciuda faptului ca acesta a motivat ca se va prezenta in fata anchetatorilor ori de cite ori acestia il vor solicita. Acesta este cercetat impreuna cu Vladislav Pinzari pentru furtul unui autoturism BMW X5 comis pe 30 august 2007. Se pare insa ca Pinzari ar fi cel care a sustras masina, iar Girleanu ar fi fost complice. Pe de cealalta parte, si Tribunalul a considerat ca cei patru suspecti in cazul spargerilor de la Gresu pot fi cercetati in stare de libertate, dupa ce aceasta decizie fusese luata si la Judecatoria Focsani. Astfel, Emanuel Robin Rond, Dumitru Dobri, Adrian Eduard Fanica si Aurelian Paul Enache ramin in libertate. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.