Ultima oră

Trei hoti mai putin pe strazile orasului

Daniel Garleanu
11 mai 2009 1132 vizualizări
Laurentiu Cosmin Vilcu, 19 de ani, se poate lauda cu citeva fapte de furt calificat si cu o arestare preventiva pentru 29 de zile.

Un maestru in ale hotiilor, Cosmin a pagubit in perioada mai 2008 "" martie 2009 nu mai putin de 27 de persoane, ajungind la un prejudiciu de 22.570 de lei. In acesta perioada el a cooptat si alti tineri care l-au ajutat sa sustraga mai multe bunuri din masini sau locuinte. Andrei M., 16 ani si Gabriel Ionut Munteanu, 21 de ani, ambii din Focsani, sint cercetati pentru furt calificat, potrivit aceluiasi rechizitoriu al Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani. Andrei M. a operat alaturi de Vilcu in perioada aprilie 2008 "" martie 2009 prejudiciind 14 persoane de bunuri in valoare de 16.820 de lei. Gabriel Ionut a furat de la patru persoane in perioada aprilie 2008 "" martie 2009, prejudiciul ridicindu-se la 6.400 de lei. O parte din bunurile furate nu au fost recuperate urmind ca toate partile vatamate sa se constituie parti civile la proces. Doua bicilclete, o camera digitala, boxe, icoane, aparate antiradar si radio-casetofoane erau bunurile preferate ale celor trei tineri. Procurorii spun ca 24 de masini au fost sparte in Focsani, vinovatia acestora fiind clar dovedita. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.