Ultima oră

Girleanu promite sa nu fuga din tara

Nicoleta Cristea
9 mai 2009 1039 vizualizări
Moldoveanul spune ca are afaceri in Iasi si rate de platit

Robert Girleanu, moldoveanul cercetat in stare de arest pentru un furt de masina din 2007, a incercat ieri sa convinga instanta de judecata ca nu prezinta pericol social. Acesta a spus ca nu va fugi din tara daca va fi pus in stare de libertate, pentru ca are rate de platit la un credit bancar in valoare de 200.000 euro, luat pentru un teren achizitionat in Iasi. Mai mult decit atit, Girleanu a spus ca recent a achizitionat un apartament pe strada Fagului, unde va putea fi gasit de organele de politie. Suspectul a incercat sa demonteze concluziile anchetei de pina acum, aratind ca sediul firmei pe care o administreaza, Clandak SRL Iasi, nu este fictiv, cum au spus oamenii legii, ci ca doar este inregistrat ca fiind in apartamentul varului sau, Vitalie Balaur. Avocatul lui Girleanu a sustinut si ca acesta nu a fost niciodata audiat, chiar daca masura arestarii preventive a fost luata de o luna. Robert Girleanu este cercetat impreuna cu Vladislav Pinzari pentru un furt de pe 30 august 2007, legat de un autoturism BMW X 5 ce apartinea omului de afaceri Viorel Trifan. Se pare insa ca Vladislav Pinzari ar fi cel care a sustras masina, iar Girleanu ar fi fost complice. Cei doi, impreuna cu un alt basarabean, au fost opriti la Marasesti, iar in timp ce erau verificati, Girleanu s-a urcat la volan si a incercat sa fuga. Ulterior, s-a stabilit ca Girleanu si Pinzari erau suspectii furtului din 2007. Acesta avea retinut permisul pentru un accident mortal comis la Iasi. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.