Ultima oră

Pasunile Focsaniului nu mai au cautare

Doina Ganea
9 mai 2009 822 vizualizări
Municipalitatea a scos recent la licitatie suprafetele de pasuni ale Focsaniului. Consilierii locali au votat in aprilie pretul de inchiriere pentru pasunile pe care municipiul le are in Focsani, Bolotesti si Slobozia Ciorasti

Pentru suprafata totala de 134,54 ha, alesii au convenit ca cei care cresc animale sa plateasca de la 250 lei/ha/an. De asemenea, Consiliul Local Focsani a decis ca persoanele care inchiriaza aceste suprafete sa aiba grija si de intretinerea lor. Biroul Agricol va prinde in caietul de sarcini toate lucrarile pentru intretinerea terenurilor si va monitoriza realizarea acestora. Primarul Decebal Bacinschi si-a exprimat recent nemultumirea cu privire la faptul ca pretul de pornire al licitatiei stabilit de Consiliul Local este mult prea mare si ciobanii nu s-au mai inghesuit sa concesioneze pasunile in acest an. "Eu nu stiu de ce s-a stabilit un asa pret pentru ca este a doua oara cind am scos terenurile la licitatie. Cine da 250 de lei pe hectar? Pierdem niste bani, asa, aiurea! Nu s-a intimplat niciodata sa raminem cu pasunile neinchiriate", si-a declarat nemultumirea primarul Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.