Ultima oră

600 de politisti vegheaza in campanie si la alegeri

Dan Chiriac
9 mai 2009 817 vizualizări
Cele sapte partide si aliante politice si cei doi candidati independenti care participa la alegerile europarlamentare au intrat de vineri in campanie electorala

Peste 600 de politisti au intrat in priza pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 7 iunie. IPJ Vrancea va asigura paza pentru 216 sectii de votare, ceea ce reprezinta un procent de 60% din totalul sectiilor de votare. La nivelul IPJ Vrancea a fost intocmit Planul de masuri privind mentinerea si asigurarea ordinii si sigurantei publice pe timpul organizarii si desfasurarii alegerilor pentru Parlamentul European. Politistii vrinceni vor asigura paza la 216 sectii, din numarul de 360 sectii de votare situate in 335 locatii. Astfel, la nivel judetean, pentru a asigura desfasurarea in conditii de deplina ordine, 436 de politisti vor desfasura activitati specifice destinate pazei sectiilor de votare, in timp ce alti 90 vor fi pregatiti, in special, pentru misiuni de ordine si siguranta publica. De asemenea, 100 de politisti vor constitui rezervele de interventie, fiind pregatiti sa intervina imediat daca situatia va impune. Totodata, au fost constituite echipe de specialisti pe diverse domenii, formate din 20 de politisti care sa asigure o interventie pe domenii de specialitate. Cele sapte partide si aliante politice si cei doi candidati independenti care participa la alegerile europarlamentare au intrat de vineri in campanie electorala, la scrutinul din 7 iunie urmind sa fie alesi cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.