Ultima oră

Pastila buclucasa i-a facut lui Radovici dosar penal

Nicoleta Cristea
6 mai 2009 2209 vizualizări
Fostul viceprimar este acuzat ca a condus baut

Blestemul "Nurofen" pare sa il urmareasca si pe fostul viceprimar Dan Constantin Radovici. Acesta s-a ales recent cu un nou dosar penal, dupa ce a fost depistat abtiguit la volanul masinii personale, un VW Polo. Radovici a motivat ca nu a baut, ci ca "s-a dopat", insa dosarul a ramas in picioare. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, fapta penala de care s-ar putea face vinovat fostul viceprimar al Focsaniului s-a petrecut in noiembrie anul trecut, chiar de Sfintii Mihail si Gavril, cind probabil acesta se intorcea de la un sarbatorit. In Focsani, Dan Radovici a fost tras pe dreapta si a fost condus la spital pentru a "dona singe". Acestuia i-au fost recoltate, dupa cum se procedeaza in astfel de cazuri, doua probe. Prima a indicat o alcoolemie de 1,65 la mie, iar a doua 1,50. Se pare ca, in fata anchetatorilor, fostul edil a recunoscut fapta comisa, insa a negat ca ar fi ciocnit citeva pahare. Motivatia lui a fost aceea ca lua un tratament pentru durerile dentare. Se pare insa ca sustinerile nu au fost confirmate, motiv pentru care ieri, dosarul a luat drumul instantei, unde Dan Radovici va fi judecat pentru conducere pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legala. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 11 ore, 10 minute, 25 secunde
1,65 nu e alcoolemie ci coma alcoolica.Cum o fi reusit sa conduca?
, acum 739398 zile, 11 ore, 10 minute, 25 secunde
cine are curaj sa parieze cu mine ca nu se va intampla nimic?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.