Ultima oră

Se cauta sefi pentru Directia de Sanatate Publica

Raluca Manolache
2 mai 2009 1630 vizualizări
Noile posturi de directori coordonatori vor fi ocupate printr-o evaluare a cunostintelor manageriale Ministerul Sanatatii Publice cauta sefi pentru directiile de sanatate publica din tara.

Noile functii de directori coordonatori, respectiv directori coordonatori adjuncti au fost scoase la concurs dupa aparitia ordonantei de urgenta care legalizeaza schimbarea conducerilor institutiilor deconcentrate din teritoriu. Astfel, in perioada 18-21 mai, la sediul Institutului de Sanatate Publica Bucuresti se va organiza evaluarea cunostintelor si abilitatilor manageriale pentru ocuparea functiilor de director coordonator, director coordonator adjunct asistenta medicala, director coordonator adjunct sanatate publica si programe, director coordonator adjunct pentru control in sanatatea publica si de director coordonator adjunct financiar contabil. Medicii, respectiv economistii care vor sa ajunga manageri in sistemul sanitar trebuie sa intocmeasca un proiect de management, ce trebuie depus in perioada 4-12 mai la Minister. De asemenea, candidatii mai trebuie sa faca dovada ca sint apti din punct de vedere medical, sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu au desfasurat activitate de politie politica si sa faca dovada studiilor, printr-o copie legalizata dupa diploma de doctor-medic, respectiv copie dupa diploma de licenta in domeniul economic, specializarea: finante, contabilitate, finante-banci. "Proiectul de management trebuie sa cuprinda strategia de management/dezvoltare a domeniului de activitate specifica functiei pentru care candideaza, pe o perioda de maximum 4 ani", se arata in anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Evaluarea se va face pe baza proiectelor de management si a probei de sustinere a acestuia, dar este importanta si sustinerea politica de care se bucura candidatii din partea partidelor aflate la putere, respectiv PSD si PD-L. In acest moment, in Vrancea posturile de la Directia de Sanatate Publica sint detinute in interimat, dr. Marina Maiorov- director executiv, ec. Iuliana Mircea-director executiv adjunct financiar contabil, iar dr. Mircea Stoenoiu - director executiv adjunct pentru control in sanatatea publica. Celelalte posturi de conducere sint vacante. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.