Ultima oră

Apel public pentru identificarea unui baiat ratacit

Raluca Manolache
29 apr 2009 1087 vizualizări
Politistii banuiesc ca tinarul gasit pe calea ferata a fugit dintr-un spital

Politistii vrinceni nu reusesc sa afle identitatea unui tinar gasit de un cioban pe linga calea ferata. Acesta a fost gasit pe 23 aprilie pe linga calea ferata Paciu-Marasesti, dar pentru ca nu poate vorbi nu le-a putut spune oamenilor legii cine este si de unde provine. Oamenii legii cred ca tinarul, cu virsta cuprinsa intre 17-25 de ani, ar avea domiciliul in judetul Bacau sau a fugit dintr-o unitate medicala sau de tratament cu profil psihiatric. Baiatul a fost dus la Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Minorului Delincvent si din Strada Focsani si ulterior a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon"Focsani, la sectia de Psihiatrie, pentru a primi tratament de specialitate. "A fost gasit in jurul orei 14.00 de un cioban care era cu stina in apropierea liniei de cale ferata. Omul a auzit ciinii latrind si cind s-a apropiat sa vada ce se intimpla l-a gasit pe baiat intins pe calea ferata. Nu am putut comunica cu el", a precizat subinspectorul Romeo Ilie, de la Politia Transporturi Feroviare. Din fericire, viata tinarului nu a fost pusa in pericol deoarece pe aceasta linie de cale ferata mai circula doar doua trenuri, unul dimineata si unul seara. Tinarul are 1,60-1,65, astenic, par saten, scurt, ochi albastri si are o cicatrice liniara, verticala, pe obrazul sting si semipareza partea stinga. Oricine poate da relatii cu privire la baiat este rugat sa contacteze deindata cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune direct la numarul de telefon: 0237/207164. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.