Ultima oră

Sase vrinceni au ramas fara permis din cauza alcoolului

Dan Chiriac
23 apr 2009 1066 vizualizări
Soferii nu s-au ferit in perioada sarbatorilor pascale sa se urce bauti la volan, in speranta ca nu vor fi reperati de politie.

Desi politistii ii atentionasera ca vor efectua multe razii pentru prevenirea accidentelor, soferii nu au tinut cont de acest fapt si s-au urcat la volan dupa ce au consumat alcool. "In aceasta perioada au fost suspendate sase permise de conducere pentru consum de alcool. Alcoolemiile nu au fost exagerate, cea mai mare dintre acestea fiind de 0,60. Fata de alti ani numarul celor prinsi bauti a fost mai mic. La fel sta situatia si in cazul vitezomanilor. Politistii au aplicat putine amenzi pentru depasirea vitezei regulamentare", ne-a spus comisarul sef Alexandru Cara, imputernicit la comanda Politiei Rutiere. Politistii au avut ieri dimineata de rezolvat si un accident mai putin obisnuit. La Dumitresti, conducatoarea unui moped a fost ranita grav, dupa ce s-a ciocnit cu o masina, condusa tot de o femeie. Victima a ajuns la spital cu fractura la genunchi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.