Ultima oră

Promotie la internet de la UPC

Iulia Crețu
21 apr 2009 1348 vizualizări
UPC Romania aduce in aceasta primavara preturi promotionale pentru internet. Promotia Internet la juma" de pret pentru juma" de an reduce tarifele la UPC Internet cu 50%, pentru o perioada de 6 luni, la încheierea unui contract pe un an.

Oferta este valabila pentru toate cele trei tipuri de abonamente UPC Internet: Small, Medium sau Large. "Primul ofera o viteza de download de 1 Mbps si una de upload de 256 Kbps, pentru care abonamentul costa 12,5 RON/ luna in primele 6 luni. Pachetul Medium, cu o viteza de download de 10 Mbps si viteza de upload de 1 Mbps, costa 17,5 RON/ luna in primele 6 luni. Mai mult decit atit, contra sumei de 30 RON pe luna, clientii pot beneficia in primele 6 luni de contract de pachetul Large, cu o viteza de download de 20 Mbps si una de upload de 2 Mbps", se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Promotia se adreseaza clientilor noi care achizitioneaza de la UPC servicii internet, fiind deja titulari ai serviciului UPC TV (analog sau digital). La sfirsitul lui 2008, UPC avea 237.300 abonati la serviciile internet, cu aproximativ 30% mai mult fata de anul 2007. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 4 minute, 46 secunde
este un mare ium aceasta promotie . transferul de date nu este mai mare de 3,5 Mb pentru nici o forma de abn.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.