Ultima oră

Vreme frumoasa de Paste

Mihaela Beșleagă
18 apr 2009 834 vizualizări
Primavara isi va arata intreaga splendoare de Paste, astfel incit va puteti bucura de aceste sarbatori de o vreme frumoasa, in mijlocul naturii

Meteorologii anunta ca de Paste vom avea temperaturi de peste 20 de grade in cea mai mare parte a tarii. Cresterile de temperatura se vor face simtite chiar de astazi. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), azi vremea va fi deosebit de frumoasa, cu maxime cuprinse intre 15-25 grade Celsius si minime de 3-11 grade. In prima zi de Pasti, vremea va fi la fel de frumoasa, soarele va fi prezent in toate zonele, maximele zilei fiind cuprinse intre 15-25 grade Celsius, iar minimele intre 3-13 grade. In Focsani, duminica, soarele va straluci cu intensitate, iar temperaturile vor fi in jur de 20 grade Celsius. A doua zi de Paste, luni, cerul va fi partial noros si se vor inregistra circa 17 grade. Marti este posibil sa ploua, vor fi 18 grade Celsius, iar miercuri ar putea fi cer noros. O masa de aer cald din Europa Centrala se extinde spre est si cuprinde si tara noastra, incalzire care se simte mai ales in jumatatea de sud.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.