Ultima oră

Primarie de un million de lei la Virtescoiu

Iulia Nicolaie
17 apr 2009 975 vizualizări
Chiar daca nu a fost prezent, baronul PSD si-a primit laudele de rigoare

Locuitorii comunei Virtescoiu s-au aratat incintati de noul sediu al Primariei, acestia adunindu-se cu mic cu mare pentru a asculta discursurile inaugurale ieri, in jurul prinzului. Cu citeva minute inainte de sosirea invitatilor din partea Consiliului Judetean si a Prefecturii, spiritele s-au animat, intrucit in fata sediului s-a postat un DJ, care i-a incintat pe sateni cu muzica house. Din spusele primarului pesedist Eugen Cristea, investitia totala a fost de 970.000 lei, iar o parte considerabila din bani a fost alocata prin intermediul Consiliului Judetean. Vechea cladire a fost construita in 1890, iar lucrarile de reabilitare au fost demarate pe fundatia acesteia, in 2007. "Pentru mine, acesta este un vis implinit. Acum putem spune ca avem o primarie moderna care sa fie o mindrie pentru cetateni", a spus primarul. La taierea panglicii au luat parte prefectul Raluca Dan, insotita de purtatorul de cuvint Traian Negulescu, si vicepresedintele Consiliului Judetean, Dragos Birladeanu. Dupa sustinerea discursurilor, presarate cu multumiri la adresa baronului de judet, acestia le-au urat locuitorilor sarbatori cu bine. "Eu am invatat de la parinti ca de Paste trebuie sa te innoiesti. Astazi v-ati innoit si dumneavoastra cu o noua cladire", le-a spus Raluca Dan celor prezenti. Toti cei care au luat parte la inaugurare au fost invitati sa faca un tur al noii cladiri, aratindu-se incintati de salile spatioase si mobilierul modern. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.