Ultima oră

Si-a pus streangul de git de dorul sotiei

Raluca Manolache
17 apr 2009 1189 vizualizări
Barbatul a fost salvat de fiica lui de 17 ani si se afla la spital

Un barbat de 45 ani din comuna Cotesti a ajuns in coma la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor. Dan C. si-a pus streangul de git intr-un moment de slabiciune, cel mai probabil pentru ca ii era dor de sotie, care este plecata in Italia, dupa cum spun rudele. Chiar de ziua sa, barbatul a asteptat un telefon de la sotia sa, plecata de aproape doi ani de acasa. Dezamagit, a incercat apoi sa se spinzure in fata casei. Planul sau insa a fost dat peste cap de propria fiica de 17 ani care a avut curajul sa intervina imediat. Fata l-a tinut de picioare si, in urma tipetelor de ajutor, vecinii au ajutat-o sa il coboare pe sinucigas din copac. "Consateanul nostru a mai avut asemenea tentative pe fondul unor necazuri. Sotia lui este plecata in Italia, la munca", spune Ion Dorel Bolovan, edilul comunei. Dan a fost adus la spital de urgenta unde a primit diagnosticul de "tentativa de suicid prin spinzurare, coma si traumatism cervical". Barbatul a fost internat in sectia de Terapie Intensiva. "Este in coma superficiala. Este sedat, dar nu si-a revenit din punct de vedere psihic. S-ar putea sa se recupereze, dar nu putem sa ne pronuntam deocamdata", ne-a declarat dr. Mihail Cirstea, seful sectiei ATI. Barbatul este legat de pat deoarece este foarte agitat. Medicii se asteapta ca in aceasta perioada sa creasca numarul de pacienti suicidari, deoarece persoanele singure se simt, in preajma sarbatorilor, si mai nefericite. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.