Ultima oră

Se liciteaza postul de comisar sef adjunct la fostul OJPC

Nicoleta Cristea
16 apr 2009 1542 vizualizări
Datele privind mult asteptatul concurs pentru sefia nou infiintatului Comisariat Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea au fost facute publice.

Toate comisariatele din tara, intrucit s-a schimbat legea de organizatie, isi vor scoate la licitatie posturile de primi sefi. ANPC a anuntat organizarea concursului de Comisar sef adjunct la Vrancea pe data de 18 mai. In acest moment, functia este ocupata interimar de Gheorghe Enache, sustinut de PSD, in urma unui ordin al sefului ANPC. Fostul sef al institutiei, pe vremea cind se numea OJPC Vrancea, Dumitru Dila, ocupa postul de comisar I superior. Conditiile de participare sint insa destul de exclusiviste. Astfel, ANPC doreste in fruntea comisariatelor doar oameni cu studii superioare de lunga durata, cu vechime in specialitate de minim 2 ani, sa aiba cunostinte de operare pe calculator, dar si sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala. Depunerea dosarelor de concurs se va face in perioada 13 aprilie "" 4 mai la sediul central din Bucuresti. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 5 ore, 28 minute, 7 secunde
Dati-l jos pe Enache pentru ca este un corupt.Inca de pe vremea lui Ceausescu cand era activist PCR.N-are ce cauta la Protectia consumatorului.Poate daca isi "aminteste de gradele pe care le avea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.