Ultima oră

Grefierii, in fata ministerului

Nicoleta Cristea
15 apr 2009 723 vizualizări
Personalul auxiliar al instantelor nu are certitudinea ca nemultumirile le sint luate de seama. Chiar daca luni a avut loc in fata ministerului un miting de protest, la care au participat 600 angajati din toata tara, totul s-a concretizat doar cu promisiuni

"Dl ministru ne-a invitat la discutii si, timp de o ora, ne-a reiterat in mod categoric ca nu exista solutii de moment la revendicarile noastre, ca nu sint bani, dar ca se incearca gasirea unor solutii pentru iesirea din impas. Urmeaza ca miine (n.r. azi), sa aiba o intinire cu presedintii curtilor de apel, iar joi se va intilni mai intii cu prim grefierii curtilor de apel, urmind ca apoi sa se intilneasca din nou cu noi si sa ne comunice mai multe noutati. Tin sa precizez ca nu solicitam cresteri salariale, ci plata unor drepturi salariale restante precum si inlaturarea inechitatilor create prin recunoasterea partiala a unor unor drepturi salariale actuale", a specificat Cristi Duna, grefier statistician in cadrul Tribunalului, si liderul Sindicatului Dreptatea. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.