Ultima oră

Colectionarii de flori de pe strada

Raluca Manolache
15 apr 2009 1179 vizualizări
Unii rup florile din spatiile publice pentru a le duce la piata sau pentru a le pune in vaza, acasa Florile abia plantate pe spatiile publice din Focsani fac cu ochiul trecatorilor care, de multe ori, nu se multumesc doar sa le admire.

Politistii comunitari dau peste tot mai multe persoane care smulg florile pentru ca doresc sa le vinda sau sa le duca acasa. Cea mai "vizitata" zona de colectionarii de flori este Eurogara, dar si rondul din strada Republicii. Astfel, pe 9 aprilie, patrula Politiei Comunitare a surprins in jurul orei 7.00 doi copii rupind lalele din sensul giratoriu. Pentru gestul celor doi, parintii acestora s-au ales cu avertisment scris. Si pe 11 aprilie Alexandru Voicu, din Jaristea, a fost surprins in Piata Garii in timp ce rupea flori. Acesta le-a spus politistilor ca vrea sa mearga cu ele la piata. In consecinta, barbatul s-a ales cu o amenda in valoare de 300 lei. Si Ion Batrinu, din Bacau, va trebui sa achite o amenda similara pentru ca a rupt flori din parcul Eurogarii. Deoarece florile ii atrag tot mai mult pe vrinceni si nu numai, politistii comunitari vor intensifica actiunile de monitorizare a zonelor vizate de hotii de flori. De altfel, pe parcursul saptaminii trecute, politistii comunitari au efectuat 199 misiuni in cele cinci zone de responsabilitate, in decursul carora s-au efectuat 195 legitimari de persoane suspecte. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 13 ore, 4 minute, 17 secunde
avem un oras din ce in ce mai frumos, de ce sa nu ne bucuram cu totii de florile primaverii? Fiti cu ochii pe ei domnilor comunitari!
, acum 739371 zile, 13 ore, 4 minute, 17 secunde
Primavara aceasta Focsaniul a fost o incantare pentru toti locuitorii si nu numai...Pacat ca unii se preteaza la asa ceva!
, acum 739371 zile, 13 ore, 4 minute, 17 secunde
DATI-LE AMENZI SA-I USTURE PIELEA PE NESIMTITI CA, ALT FEL NU SIMT PACAT CA, ORASUL ARATA SUPER ACOLO UNDE S-AU PLANTAT FLORI
, acum 739371 zile, 13 ore, 4 minute, 17 secunde
Subscriu la cele comentate mai sus. Orasul este o paleta de culori , este foarte frumos... Poate ca daca o tin tot asa, ajung si pe la AUTOGARA- pentru ca aici Domnul Primar uita ca este tot o poarta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.