Ultima oră

21 de vrinceni ramin fara arme

Dan Chiriac
15 apr 2009 997 vizualizări
Politistii Biroului Arme, Explozibili si Substante Toxice urmeaza sa revoce dreptul de port de arma pentru 21 de vrinceni.

La sfirsitul lunii martie a expirat termenul stabilit de Politia Romana pentru vizarea permiselor de arma si a atestatelor de colectionar, emise in cursul anului 2003. "Cu ocazia finalizarii actiunii, a rezultat faptul ca din numarul de aproximativ 800 de titulari ai unor astfel de documente, din varii motive, nu s-au prezentat 21. în aceste conditii, impotriva persoanelor care, fara motive intemeiate, nu s-au prezentat la viza va fi luata masura revocarii dreptului de port si folosire de arme si munitii", spune comisarul Vasile Ochean, seful BAEST din cadrul IPJ Vrancea. In ultima perioada, politistii de la acest birou au constatat 10 infractiuni la regimul armelor si munitiilor, trei infractiuni la regimul materiilor explozive si cite o infractiune de contrabanda cu arme, braconaj si detinere si utilizare fara drept de substanÃe toxice. Cu aceasta ocazie au fost ridicate trei arme neletale supuse regimului autorizarii, 400 grame pulbere de vinatoare, 20 capse de initiere si 40 cartuse de vinatoare, detinute in mod ilegal. în toate cazurile au fost intocmite dosare penale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.