Ultima oră

Motorina pentru refacerea drumului spre Tiritu

Iulia Crețu
14 apr 2009 821 vizualizări
Comuna Poiana Cristei va primi cit de curind o tona de motorina pentru a efectua lucrarile de redare in circulatie a drumului spre Tiritu, afectat de ploile din martie.

Decizia a fost anuntata in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta care a avut loc ieri la Prefectura Vrancea. La intilnirea institutiilor care se ocupa de prevenirea si indepartarea efectelor calamitatilor s-a decis si adoptarea de masuri pentru ameliorarea alunecarilor de teren care au afectat drumul DC 172 Dumitresti-Motnau-Trestia, din localitatea Dumitresti, si pentru repararea unui perete al Scolii de Arte si Meserii Vintileasca, afectat dupa dezghetul solului. "In cadrul sedintei a fost stabilita o comisie formata din membrii ai Consiliului Judetean Vrancea, ai Institutiei Prefectului si ai ISU Vrancea care va identifica si asigura resursele financiare necesare realizarii unor spatii pentru construirea si functionarea de subunitati profesioniste pentru situatii de urgenta in localitatile Dumitresti, Naruja si Soveja. Aceste unitati sint necesare pentru imbunatatirea timpilor de interventie, in cazul producerii de evenimente nedorite", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre din partea Prefecturii Vrancea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.