Ultima oră

Maria Olaru ramine director economic la CAS

Raluca Manolache
14 apr 2009 886 vizualizări
u furnizorii trebuie sa depuna la sediul institutiei dosarele pentru contractare pina pe 15 aprilie

Economistul Maria Olaru va ocupa in continuare postul de director economic la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea. Mihai Copaci, presedintele institutiei, spune ca aceasta a fost reconfirmata in functie pina la organizarea concursului, deoarece persoanele de la Casa de Sanatate care ar fi putut ocupa acest post au refuzat. Dupa modificarea organigramei, consilierul Marta Harabula va ocupa functia de director relatii contractuale, iar economistul Maria Olaru, functia de director economic. Modificarile au fost realizate in luna in care trebuie sa se incheie si contractele cu furnizorii de servicii medicale. Toti furnizorii care doresc sa intre in relatii contractuale cu institutia trebuie sa depuna documentele prevazute de lege pina pe 15 aprilie. Furnizorii care nu vor depune documentatia necesara nu le vor mai putea oferi asiguratilor servicii medicale decontate de Casa de Sanatate pina la termenul urmator de contractare. Si pe site-ul institutiei www.casvn.ro a fost postat un link cu privire la contractarea serviciilor medicale pe 2009. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.