Ultima oră

O noua zi de proteste in fata Tribunalului

Nicoleta Cristea
14 apr 2009 763 vizualizări
Personalul auxiliar al instantelor din Vrancea a continuat si ieri protestele, pentru a atrage atentia asupra nemultumirilor pe care le are vizavi de salarizare si de conditiile de munca.

In paralel, reprezentanti ai acestora au luat ieri drumul Bucurestiului pentru a discuta situatiile din teritoriu, la minister. Ramine de vazut daca de aceasta data ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, va lua masuri concrete in privinta personalului auxiliar din justitie. In caz contrar, se pare ca protestatarii sint de aceasta data decisi sa duca mai departe grevele de avertisment. "Atit timp cit asiguram permanenta la cauzele urgente nu este o problema. In celelalte cauze se poate trece in incheierea de sedinta ca procesul s-a aminat din cauza grevei noastre. Asa s-a procedat si cind au facut avocatii greva", a spus un grefier. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.