Ultima oră

Admitere la Academia de Politie si la scolile de agenti

Dan Chiriac
13 apr 2009 3075 vizualizări
La Academia de Politie Al. I. Cuza Bucuresti sint puse la bataie 360 de locuri

Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea selectioneaza candidati pentru concursurile de admitere in scolile de agenti de politie de la Cimpina si Cluj-Napoca si in institutiile de invatamint superior ale Ministerului Apararii Nationale, pe locurile Ministerului Administratiei si Internelor, in Academia de Politie "Al. I. Cuza" si Academia Nationala de Informatii Bucuresti. Astfel, IPJ Vrancea selectioneaza candidati pentru concursurile de admitere in Scolile de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Cimpina - 1.505 locuri, din care 20 pentru etnia rroma, "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca - 300 locuri, din care 5 pentru etnia rroma, 4 locuri la Academia Tehnica Militara Bucuresti, 2 locuri la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, 2 locuri la Academia Navala "Mircea cel Batrin" Constanta. La Academia de Politie "Al. I. Cuza" Bucuresti sint puse la bataie 360 locuri, la specializarea "ordine si siguranta publica", din care 10 locuri pentru rromi si 50 locuri la specializarea "Drept". La Academia Nationala de Informatii Bucuresti sint disponibile 10 locuri, la specializarea "psihologie-informatii". Relatii suplimentare se pot obtine zilnic, de luni pina vineri, intre orele 8.00-16.00, la sediul IPJ Vrancea, la telefon 0237/207.114 sau pe pagina de internet www.vn.politiaromana.ro. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.