Ultima oră

Judecati pentru ca au violat o minora

Nicoleta Cristea
10 apr 2009 1073 vizualizări
Doi focsaneni au fost trimisi in judecata in stare de arest, sub acuzatia de viol, dupa ce si-au batut joc de o minora in virsta de doar 14 ani

Gheorghe Bucur (44 ani) si Octavian N. (17 ani) sint acuzati ca au ademenit tinara in casa de la Rastoaca apartinind primului dintre ei, unde minorul a batjocorit-o pentru a acumula experienta sexuala. Potrivit anchetatorilor, minorul a fost cel care a amenintat-o si a lovit-o pe adolescenta, pe care o cunostea de mai mult timp. Minora a fost agresata sexual si de Gheorghe Bucur, in masina, in timp ce se intorceau in Focsani. Mai mult decit atit, pustiul de 17 ani va raspunde penal si pentru tilharie, pentru ca i-a luat fetei telefonul mobil, pentru ca aceasta sa nu sune la politie. Si, ca si cum nu era de ajuns, tinarul si-a condus victima pina in apartamentul in care aceasta locuia singura, tot pentru a o convinge sa nu sune la politie. Apoi, ca sa nu plece cu mina goala, i-a mai luat minorei si suma de 100 de lei din casa. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.