Ultima oră

Directorii pot rasufla usurati, nu au fost demisi ¦ deocamdata

Mihaela Beșleagă
2 apr 2009 1683 vizualizări
Ieri, de 1 aprilie, directorilor de institutii deconcentrate le-a crescut pulsul de dimineata, cind au aflat, din Ziarul de Vrancea , ca au fost demisi in masa.

Stirea nu a fost decit o farsa de Ziua Pacalelilor, dar a dat nastere si la reactii, mai multe persoane interesindu-se la Institutia Prefectului daca informatiile sint adevarate. Prefectul Raluca Dan, care nu s-a aflat ieri in judet, spune ca nu a a primit nici un telefon pentru lamuriri de la directori, insa a spus ca, pentru unii, poate fi o prevestire. Si cititorilor li s-a parut credibila demiterea celor 40 de directori de institutii. "Am auzit ca stirea voastra a facut valuri prin institutii in aceasta dimineata. Stiti cum sint tot felul de antipatii si unii sperau sa fie adevarat", semneaza "Pacala". "Parca-i si vad incolonati in fata prefecturii Ralucai Dan. Colegii mei citeau ziarul pe sub masa si se amuzau. Oricum, rotatia cadrelor n-ar strica la unele institutii", a comentat un alt cititor. Pentru ca traditia spune ca pacalelile se fac pina in ora 12.00, la prinz am demascat farsa pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro si i-am invitat pe cititorii nostri sa ne dezvaluie poznele pe care le-au facut sau la care au fost supusi de 1 aprilie. (Mihaela BESLEAGA)


Oprisan, tinta pacalelilor


Baronul Marian Oprisan ramine un subiect savuros, care este exploatat cu fiecare ocazie de presa mioritica. Si cum Ziua Pacalelilor a fost contextul prielnic, trei publicatii locale au ales sa faca o farsa pe seama presedintelui Consiliului Judetean. Unul l-a vazut insurat in taina cu fiica presedintelui, Ioana Basescu, un alt ziar l-a imaginat proaspat ministru de Interne, iar al treilea l-a arestat, la pachet cu doi reprezentanti ai oficiosului PSD. Cum de 1 Aprilie sint permise si "fonfleurile" semnate de "reporterul" Pacala, stirile care l-au avut ca protagonist pe Oprisan au ramas la nivel de farse. In urma cu citiva ani, de 1 Aprilie, ziarul de casa al PSD titra pe prima pagina ca Marian Oprisan si-a cumparat elicopter. Chiar daca a fost dezmintita chiar in aceeasi editie, informatia a fost preluata de mentalul colectiv si multi cred si la ora actuala ca baronul are un asemenea aparat de zbor si chiar o pista speciala la resedinta sa de la Kilometrul 25 al Bolotestiului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.