Ultima oră

La plimbare fara permis si cu masina de imprumut

Dan Chiriac
1 apr 2009 1065 vizualizări
Trei brasoveni au baut bine si au plecat sa se distreze cu autoturismul unei rude din comuna Popesti, fiind urmariti de politie prin vie

Un brasovean fara permis de conducere i-a scos la plimbare pe amicii sai, dar se va alege cu dosar penal pentru mai multe infractiuni comise in decurs de o ora. Omul nu a oprit la semnalul politistilor, dar a fost prins de acestia intr-o vie din Cotesti. Luni dupa-amiaza, in timp ce se aflau in timpul serviciului, politistii din Urechesti au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui Opel Vectra, care circula pe directia Rimnicu Sarat-Focsani. Soferul nu a oprit la semnal, motiv pentru care oamenii legii au plecat in urmarirea autoturismului, reusind oprirea acestuia la Cotesti. Din masina au coborit trei tineri, care au fugit in via din stinga drumului, insa politistii i-au prins dupa o cursa de citeva minute printre butuci. Petrecaretii sint Liviu Balan, 23 ani, Valentin Ilie, 22 ani si Adrian Apostol, 21 ani, toti din Brasov. Politistii au stabilit ca Liviu Balan, cel care conducea masina, nu avea permis, iar autoturismul avea numar fals. De asemenea, s-a stabilit ca cei trei au venit in vizita la parintii lui Valentin Ilie, in Popesti, au baut bine, dupa care au luat din curte autoturismul Opel, care ii apartine fratelui gazdei, au montat niste placute de inmatriculare pe care le-au gasit in portbagaj si au plecat cu masina la plimbare pe E85. "în cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea alcoolemiei conducatorului auto si a conditiilor privind incredintarea autoturismului", spun politistii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.