Ultima oră

Arestat pentru ca vindea locuri de munca imaginare

Ziarul de Vrancea
30 mar 2009 933 vizualizări
Un barbat a fost arestat la Baia Mare dupa ce a înselat cu locuri de munca peste 300 de persoane, printre care si vrinceni

Un barbat in virsta de 35 de ani a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de magistraÃii baimareni, dupa ce a inselat peste 300 de persoane din patru judeÃe ale Ãarii, printre care si Vrancea, carora le-a promis locuri de munca bine platite. Potrivit NewsIn, Gheorghe Grigoroaia a perceput diverse sume de bani de la persoanele carora le promitea un loc de munca in domeniul confecÃiilor textile. MagistraÃii de la Judecatoria Baia Mare au emis simbata un mandat de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Grigoroaia, dupa ce barbatul a fost reÃinut vineri pentru 24 de ore, in urma unei reclamaÃii primita la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Asupra lui au fost descoperite mai multe stampile contrafacute care poarta sigla unor instituÃii bancare, stampila societaÃii Universal Diana din Slatina al carei manager pretindea ca este si diverse inscrisuri, pentru a fi credibil in faÃa celor pe care i-a inselat. Barbatul a avut un sediu fictiv si la Focsani, unde le promitea credulilor locuri de munca platite, cu peste o mie de lei pe luna, plus bonuri de masa. In schimbul acestora percepea o taxa de 85 de lei. "Primele verificari, au relevat ca suspectul a publicat in presa locala anunÃuri cu oferte de munca in domeniul confecÃiilor textile, sub pretextul ca deÃine calitatea de reprezentant legal al unei societaÃi din municipiul Slatina. S-a stabilit ca in Maramures a indus in eroare 75 de parÃi vatamate de la care a solicitat suma de 100 lei/persoana in vederea intocmirii documentaÃiei necesare angajarii. Cercetarile efectuate au relevat ca barbatul, in perioada ianuarie "" martie 2009, folosindu-se de calitaÃi mincinoase, a indus in eroare aproximativ 230 persoane de pe raza judeÃelor Hunedoara, Olt, Vrancea. Suspectul a perceput si primit importante sume de bani inselind cetaÃenii prin promisiuni de angajare", a spus purtatorul de cuvint al IJP Maramures, VoichiÃa Zehan. Politistii vor sa afle daca barbatul a inselat si alte persoane si ce cistiguri a avut din aceasta afacere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.