Ultima oră

Octogenara violata de un ziler de 33 de ani

Dan Chiriac
28 mar 2009 999 vizualizări
Grozavia s-a petrecut chiar de Buna Vestire

Un ziler din judetul Bacau a violat o batrina, care putea sa-i fie bunica. Fapta a fost comisa chiar de Buna Vestire, atunci cind se sarbatoreste si Ziua Politiei Romane. Batrina de 81 de ani, din orasul Panciu, locuieste singura si traieste cu greu la anii batrinetii. In zi de sarbatoare, asupra acesteia s-a napustit un alt mare necaz, cauzat de un tinar inconstient. Aghesmuit bine, dupa o zi libera, Ioan Avram, 33 ani, din comuna Orbeni, nu a gasit altceva mai bun de facut decit sa batjocoreasca o octogenara. "Am fost sesizati de o vecina despre faptul ca femeia a fost violata. Batrina ne-a dat citeva semnalmente, ne-a spus ca agresorul avea un aspect neingrijit si virsta intre 20 si 25 de ani. Dupa 24 de ore am reusit sa-l identificam pe autor", ne-a spus comisarul sef Mariana Apostol, ofiterul de presa de la Politie. Cum banuiau ca autorul este un muncitor sezonier, politistii au luat la puricat fermele din zona, unde l-au identificat pe Ion Avram. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta de urgenta pentru savirsirea infractiunii de viol, urmind ca ieri sa fie arestat. Astfel de cazuri au ocolit Vrancea in ultimii trei ani, dupa ce in 2005 o batrina din Boghesti a fost violata si apoi omorita de doi tineri. Psihologii spun ca astfel de fapte nu pot fi comise decit pe fondul unor dereglari psihice, alimentate si de consumul de alcool. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.