Ultima oră

Sudorul vrincean a cistigat Mister Extrem 2009

Iulia Nicolaie
23 mar 2009 1842 vizualizări
Castigatorul i-a interpretat pe Coolio si pe Tupac

Cei mai chipesi dintre tinerii vrinceni s-au luptat simbata seara pentru premiul de 1.000 de lei, in cadrul concursului "Mister Extrem 2009". Tema competitiei a fost muncitorul roman, iar concurentii, cu virste intre 16 si 21 de ani, au facut fata provocarii prin abordarea unor tinute de apicultor, bucatar, zidar, sudor, arbitru, timplar, ospatar, maturator, politist, preot sau mecanic. Probele de departajare au fost originale si bine puse la punct de organizatori. Astfel, baietii au pus la cale o coregrafie sexy si au facut un striptease mai mult decit special pentru fetele care-i admirau de pe margine. Fiecare dintre ei a avut ocazia de a dansa cit mai senzual pentru a impresiona admiratoarele, care au fluierat si au aplaudat minute in sir prestatia tinerilor. Proba cea mai interesanta a fost cea de interpretare playback, la care baietii si-au ales cite o melodie din repertoriul national sau international, pe care au pus-o in scena intr-un mod inedit, combinind dansul cu mici scenete jucate impecabil de catre ei sau prietenii lor. Tinerii au fost pe rind Bob Marley, Florin Chilian, Tupac, Coolio, David Bisbal, Chris Brown, George Harrison si chiar Vali Vijelie. Intre probele de departajare a concurentilor au fost presarate prestatii playback ale cistigatorilor din anii trecuti si dansuri pe colaje muzicale, realizate de trupa de street dance vrinceana Jabba Wackeezz, care si-a schimbat recent numele in Young Mafia.

Toti participantii au primit diplome de participare, 50 de lei si acces liber in club pe tot anul. Premiul special, pentru cea mai buna interpretare playback, in valoare de 300 de lei, a fost cistigat de Bogdan Alexandru Nistorescu, care a "cintat" celebra melodie a lui George Harrison, "Got my mind set on you". La partea artistica, acesta a fost ajutat de un prieten, care s-a deghizat in femeie si a incercat sa-l seduca, sfirsind prin a acapara impreuna ringul cu dansuri languroase. Marele cistigator al concursului "Mister Extrem 2009" a fost desemnat Adrian Albert Apostu, 19 ani, elev al Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", care a plecat acasa cu mult rivnitul premiu de 1.000 de lei, din partea firmei Vinexport Focsani si cu admiratia fetelor din club. Poate faptul ca a jucat perfect rolul de gangster, interpretindu-i pe Coolio si pe Tupac intr-o atmosfera de ghetou, cu pistoale si droguri, si-a lasat amprenta pe decizia finala a juriului, care a "deliberat" doar citeva minute pentru a lua decizia finala. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 37 minute, 35 secunde
CE POZE PENIBILE... CE ARTICOL... DE ATI PUS GHILIMELE?!? si-a lasat amprenta pe decizia finala a juriului, care a „deliberat” doar citeva minute pentru a lua decizia finala. A citeste integral
, acum 739398 zile, 22 ore, 37 minute, 35 secunde
bravo nesta :D tot baietii del la gara sunt cei mai chipeshi :D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.