Ultima oră

Drum din Dumitresti, distrus de alunecarile de teren

Mihaela Beșleagă
20 mar 2009 1010 vizualizări
Un drum comunal din comuna Dumitresti, mai exact DC 172 Dumitresti-Motnau-Trestia, s-a surpat ieri pe o lungime de circa 150 de metri, din cauza alunecarilor de teren.

Conform unui raport operativ primit la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, de la Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) Dumitresti, ca urmare a cantitatii mari de apa acumulate la nivelul solului in urma fenomenelor meteo periculoase, a ploilor abundente si apei in exces pe versanti, a crescut debitul riului Motnau si au aparut alunecari de teren, activindu-se si unele fronturi mai vechi. "A fost un drum afectat, dar din fericire nu au fost si case afectate. Se circula, dar cu dificultate. Am intervenit, dar daca vor fi alunecari mai mari de teren nu stim ce se va intimpla", ne-a spus Iulian Strimbei, viceprimarul din Dumitresti. Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta actioneaza pentru redarea circulatiei in bune conditii, aceasta realizindu-se pe ambele sensuri, dar cu dificultate. In acest timp, autoritatile spera sa nu mai ploua, pentru ca astfel de fenomene sa nu se repete. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.