Ultima oră

Un barbat a vrut sa se arunce de la etaj

Dan Chiriac
18 mar 2009 594 vizualizări
Un tinar focsanean a pus pe jar autoritatile ieri dimineata, dupa ce a amenintat ca se arunca de la etaj. In jurul orelor 10.30, Sirbu Pana, care locuieste pe strada Constructorului, s-a incuiat in casa si a iesit la fereastra locuintei sale, situata la etajul intii, si a amenintat ca se arunca pe caldarim

La fata locului au venit medicii de la ambulanta, pompierii, dar si politistii care au reusit sa-l convinga pe barbat sa renunte la gindurile sinucigase. "Tinarul a cooperat cu autoritatile si a acceptat dupa 20 de minute sa plece de pe pervazul geamului, de unde ameninta ca se arunca. Nu se cunoaste motivul gestului sau", ne-a spus slt. Cristina Duta, ofiterul de presa de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Chiar daca a renuntat la gestul sau, focsaneanul a fost dus la spital pentru o consultatie. Totodata, politistii il vor amenda pentru tulburarea linistii publice. Politistii spun ca barbatul figureaza in evidente cu probleme psihice si din acest motiv a avut iesirea de ieri. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.