Ultima oră

Aurel Cristian va fi uns azi comisar sef la Garda de Mediu

Iulia Nicolaie
18 mar 2009 2076 vizualizări
Petrica Nitu ne-a declarat ca se astepta sa faca pasul inapoi

Democrat-liberalul Aurel Cristian va fi repus azi in functie, dupa ce a fost demis anul trecut din cauza unor declaratii belicoase facute impotriva comisarului general Octavian Popa. Liberalul a invocat, la momentul respectiv, o schimbare a organigramei, pentru a-i elibera din functie pe cei sustinuti de PDL. "Voi reveni la Garda de Mediu in calitate de comisar-sef, pentru ca, din cite am inteles, a venit decizia din partea comisarului general", ne-a confirmat democrat-liberalul Aurel Cristian. Deja fostul comisar-sef Petrica Nitu, sustinut de PNL, a declarat ca se astepta ca acest lucru sa se intimple, dat fiind faptul ca Aurel Cristian a cistigat procesul pe care l-a intentat institutiei privind modul in care a fost eliberat din functie. "Am primit doua decizii, cea de eliberare in functie si cea de incadrare a domnului Aurel Cristian. Ma asteptam la acest lucru, problema era cind anume o sa se intimple. Este o hotarire a instantei, nu poti s-o ignori", ne-a spus aseara Petrica Nitu. In avantajul noului sef al Garzii de Mediu este faptul ca actualul comisar general, Silvian Ionescu, este un membru de frunte al PD-L, insa sustinerea sa pe plan local este fragila. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.